Energyst

Vakmensen in stroomvoorziening en klimaatbeheersing

Energyst verhuurt apparatuur van het merk CAT voor stroomopwekking en apparatuur van Daikin en York/JCI voor klimaatbeheersing. Onze mensen dragen met persoonlijke en professionele energie bij aan elk project waaraan wij werken, waar ook ter wereld.

De energie van onze mensen

Het is niet alleen de energie van onze huuroplossingen die het verschil maakt. Het echte verschil zit ’m in de energie van onze mensen. Onze mensen zijn betrokken specialisten die echt alles willen weten en niets zomaar aannemen. Ze zijn deskundig en stellen de juiste vragen, maar durven zich ook kwetsbaar op te stellen en dóór te vragen als ze nog niet helemaal begrijpen wat de specifieke behoeften in uw situatie zijn. Alleen zo kunnen wij oplossingen aanbieden die echt werken, nu en in de toekomst.

Uw succes is ons succes

Zonder stroom gaat de show niet door. Storingen kosten niet alleen geld, maar leiden ook tot duizenden teleurgestelde bezoekers en misschien wel tot grote reputatieschade voor u. Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij het succes van uw evenement. Daarom leveren wij onze oplossing op tijd en binnen het budget. Wij zorgen dat we op het gebied van kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid voldoen aan de allerstrengste normen. Bovendien hechten we veel waarde aan milieu, gezondheid, veilige werkomstandigheden en veiligheid op locatie.

Voor alle soorten evenementen

Wij verhuren apparatuur en back-upvoorzieningen voor alle soorten evenementen. Want betrouwbaarheid is cruciaal als ‘the show must go on’:

  • Festivals en concerten
  • Bedrijfsexposities en tentoonstellingen
  • Sportevenementen
  • IJsbaanevenementen
  • Modeshows
  • Televisie- en filmproducties
  • Openbare en privé-evenementen

Kies voor meerwaarde

Wij hebben met alle Festivakmannen en -vrouwen al eens samengewerkt op een evenement, dus we weten waar onze gezamenlijke kracht ligt. Door een gelijkgestemde no-nonsense instelling en de Brabantse manier van werken weten we zeker dat we allemaal op ons vakgebied een meerwaarde kunnen geven aan uw evenement.

Adres:

Telefoonnummer:

E-mail:

Website:

Contactpersoon:

Kamer van Koophandel:

BTW nummer:

Hallenstraat 16
5530 AA Bladel
Nederland

+31 497 532 500

Wiljan Paridaans

17077565

NL8011.02.753.B01

Energyst Rental Solutions B.V.