Freyja Fence

Vakmensen in evenementenhekwerk

Dé expert op het gebied van evenementenhekwerk, dat is Freyja Fence. Wij zetten in op het snel en flexibel leveren van ons innovatieve en uitgebreide assortiment. Ons ervaren en gedreven team zorgt ervoor dat uw project onze uitdaging is!

Flexibel en innovatief

De jarenlange ervaring van Freyja Fence op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid op verschillende festivals helpt u verder. Door onze strakke interne communicatie zijn we flexibel op het gebied van transport van en naar het festivalterrein. Dit zorgt ervoor dat u uw hekwerk altijd op het gewenste tijdstip ontvangt. Daarnaast zetten we in op innovaties die festivals nog veiliger maken. Samen met u zoeken we naar passende oplossingen.

Freyja Fencebox®

Dat Nederland nog steeds hét innovatie-land bij uitstek is bewijst de ontwikkeling van de Freyja FenceBox®. Deze pallet is bij uitstek het meest complete transport – en opslagmiddel voor uw bouwhekken. Voordat een terrein met hekwerk kan worden afgezet gaat daar nogal wat voorbereiding aan vooraf. De bouwhekken en toebehoren dienen te worden verzameld en voor transport te worden klaargezet. Veelal gaan de hekken “los” of in jukken op een transport waarna men blokken, klemmen, schoren en grondpinnen apart erbij dient te vervoeren. Maar dat is nu verleden tijd! Ruim 100 meter bouwhekken inclusief alle accessoires in één FenceBox®. De FenceBox® heeft heftruck uitsparingen aan de korte én lange zijde en dat betekent dat hij ook bruikbaar is in smalle ruimtes. Ook is hij voorzien van hijsogen.

Maar ook aan veiligheid is vanzelfsprekend gedacht. Géén gevaar voor uitvallende onderdelen Tijdens het vervoer op de vrachtwagen en tijdens de handling met heftruck of kraan komen er grote krachten op de FenceBox® te staan. Vanzelfsprekend is hij ontwikkeld en gefabriceerd om deze krachten tot in lengte van jaren moeiteloos te weerstaan, Daarbij is de FenceBox® warmbad verzinkt. Geheel volgens de NEN-EN-ISO 1461 norm wordt een zinklaag aangebracht die het materiaal beschermd tegen roest en een lange levensduur garandeert.

Samenwerking met kleine en grote festivals

Freyja Fence heeft al samengewerkt met een groot aantal festivals. Zowel kleine als grote festivals, nationaal en internationaal. Denk daarbij aan grote spelers zoals 7th Sunday, WiSH Outdoor, A Day at the Park, FestyLand, The Flying Dutch, Solar Weekend, A State of Trance , Intents Festival, Marathon Eindhoven en Paaspop.

Unieke combinatie van expertises

De unieke combinatie van de Festivakmannen en -vrouwen biedt u de uitgelezen mogelijkheid om met de juiste bedrijven samen te werken binnen de evenementensector. Door de korte communicatielijnen kunnen we bij Freya Fence professioneel en flexibel samenwerken met de overige ervaren bedrijven. Elk bedrijf zet zijn expertise, zodat we elkaar versterken en helpen. Zo leveren we nog meer kwaliteit en zijn we nog flexibeler.

Adres:

Telefoonnummer:

E-mail:

Website:

Contactpersoon:

Kamer van Koophandel:

BTW nummer:

De Huufkes 32
5674 TM Nuenen
Nederland

+31 40 29 13 475

Wim van der Heijden

63421496

NL8169.19.380.B01

Freyja Fence BV