Layhgo

Vakmensen in decorbouw

Kwaliteit en innovatie op het gebied van decorbouw binnen de evenementenbranche, daar staat Layhgo voor. Door jarenlange ervaring binnen deze branche en onze passie voor decor kunnen wij elk podium vormgeven.

Betrouwbaar, snel en professioneel

Met gedegen kennis, een uitgebreid netwerk en nauwe samenwerking met onze klanten komen we tot betrouwbare, snelle en professionele oplossingen. Door onze grote diversiteit aan kennis kunnen wij dingen oppakken die bij andere partijen blijven liggen.

Onze crew bestaat uit mensen vanuit verschillende sectoren; van houtwerking tot aan steigerbouwers. Elk lid brengt zijn eigen expertise mee, waardoor we heel breed inzetbaar zijn. Het totaalpakket dat wij kunnen bieden is onze kracht; van tekentafel tot realisatie. We kunnen alles op het gebied van decor verzorgen.

Decorbouw van begin tot eind

Door de expertise binnen Layhgo kunnen we de decorbouw voor uw festival van begin tot eind regelen. Onze designers ontwerpen de stage vanaf het beginpunt en verzorgen de uitvoering via technische tekeningen. Onze crew kan een groot deel prefab maken, waardoor we in het werkveld snel en handig werken. Doordat onze mensen in het veld gewend zijn om op hoogte te werken, kunnen zij veel verschillende klussen doen.

Zet ons in zoals u wilt

U kunt Layhgo op verschillende manieren inzetten. We kunnen zelf uw totale decor ontwerpen en uitwerken, maar ook alles maken op basis van een ontwerp van een ander. Daarnaast verhuren we ook materialen en kunt u ook alleen onze crew inzetten. We hebben o.a. gewerkt voor Awakenings, Free Festival, De Efteling, diverse Foodtruckfestivals, Lief Festival, Dreamvillage, Dominator Festival, Syndicate en Decibel.

Kies voor betere efficiƫntie

Door de samenwerking met de andere Festivakmannen en -vrouwen is de communicatie optimaal, waardoor de efficiƫntie voor u als organiserende partij verbetert. Daarnaast helpen we elkaar natuurlijk uit de brand wanneer dat nodig is.

Adres:

Telefoonnummer:

E-mail:

Website:

Contactpersoon:

Kamer van Koophandel:

BTW nummer:

Waalbandijk 20
6541 AJ Nijmegen
Nederland

+31 6 835 352 86

Silke de Bruijn

57127565

NL8524.49.069.B01

Laygho