Swanenberg’s IJzer BV

Vakmensen in rijplaten en vloerbeschermende oplossingen

Voor rijplaten en andere vloerbeschermende oplossingen moet u bij Swanenberg zijn. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van evenementen. Onze tijdelijke wegen vormen de infrastructuur van uw festival.

Wij denken verder mee

Er komt heel wat kijken bij het verzorgen van rijplaten, zowel in staal als kunststof en polyester. Beleving, flexibiliteit en ervaring zijn de voordelen van Swanenberg op dit gebied. Wij denken met u mee en dragen oplossingen aan. Daarbij gaan we net een stukje verder dan anderen in de markt. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Onze chauffeurs verzorgen niet alleen het transport, maar kunnen ook de logistieke inrichting van uw evenement op zich nemen. Wij weten waar we over praten door de ervaring die we hebben. Swanenberg zet zich in voor langetermijnrelaties met zowel klanten als personeel. U kunt dus rekenen op bekende gezichten en Brabantse gemoedelijkheid.

De basis is onze kracht

Doordat wij vaak als eerste komen en als laatste gaan, maken wij het festival van het begin tot het eind mee. We leggen de basis en daar heeft uw evenement vaak profijt van. Doordat we dit al jaren doen, kennen we de wensen van de mensen met wie we samenwerken. Dat is onze kracht.

Meerwaarde voor uw festival

Voor festivals van 500 mensen tot festivals met 500.000 mensen. Van 10 kunststof platen tot 200 vrachten stalen platen. We hebben het allemaal al meegemaakt. Ieder project nemen we even serieus. We zorgen ervoor dat onze diensten een meerwaarde bieden aan uw evenement.

No-nonsense

Bij de Festivakmannen en –vrouwen proeven we een gelijkgestemde no-nonsense instelling en toch ook wel de Brabantse manier van werken. Daardoor weten we zeker dat we allemaal op ons eigen vakgebied een meerwaarde kunnen geven aan uw evenement.

Adres:

Telefoonnummer:

E-mail:

Website:

Contactpersoon:

Kamer van Koophandel:

BTW nummer:

Zeelandsedreef 2
5374 RR Schaijk
Nederland

+31 486 461 541

Adriaan Keijzer

16037378

NL0042.08.997.B01

Swanenberg’s IJzer BV