Van Ham Tenten & Podia

Vakmensen in tenten en podia

Van Ham Tenten & Podia is een verhuurder met een zeer breed assortiment tenten, podia, vloeren en speciale overkappingen. Wij zijn al 35 jaar specialist in innovatie, veiligheid, service, gedrevenheid, plezier, teamwork en kwaliteit.

Een totaalleverancier voor uw festival

Dankzij ons brede assortiment kunnen wij als enige leverancier zowel grote tenten als podia op één locatie leveren, waardoor u minder verschillende leveranciers nodig heeft. Samen met onze opdrachtgevers willen wij op een veilige en prettige manier de mooiste events bouwen. Het is onze missie die wij met Hart en Zeil uitvoeren, aangevuld met veel actuele kennis, 35 jaar aan ervaring en gezond verstand.

Alles wat u nodig heeft

De vele jaren ervaring in het vak en brede expertise die wij hebben, zorgen ervoor dat u altijd krijgt wat u nodig heeft. En dat is vaak iets anders dan waar u in eerste instantie om vraagt.

Wij helpen u graag met 3D- en technische tekeningen met statische berekeningen, die we in eigen huis maken. Ons eigen uitgebreide wagenpark zorgt voor optimale logistiek. Tel daarbij onze aandacht voor het milieu (recycling), onze 24-uursservice waardoor wij altijd voor u klaarstaan en een grote voorraad, dan weet u waarom u bij Van Ham moet zijn!

Volop ervaring met festivals

De tenten van Van Ham zijn in de loop der jaren al gebruikt tijdens festivals als Paaspop, Best Kept Secret, Lowlands, Baroeg Open Air, Nederlandse Veteranendag en de CliniClowns Theatertour. Onze podia hebben we o.a. ingezet voor Tomorrowland, Awakenings, Extrema, Decibel Outdoor, Lief Festival en nog vele anderen. Voor o.a. Dreamville, Uitmarkt, Kwaku Festival en Solar Festival hebben we onze vloeren ingezet.

Samen met de andere betrouwbare partijen van de Festivakmannen en –vrouwen bouwen we in de hele Benelux de mooiste projecten. Wij denken graag met u mee!

Merchandise.nl logo

Adres:

Telefoonnummer:

E-mail:

Website:

Contactpersoon:

Kamer van Koophandel:

BTW nummer:

Rootven 30
5531 MB Bladel
Nederland

+31 497 383 990

Martijn van den Broek

17273958

NL8222.80.206.B01

Van Ham Tenten en Podia