Van Overbeek

Vakmensen in mobiele sanitaire oplossingen

Van Overbeek is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele sanitaire voorzieningen op elke locatie in Nederland of daarbuiten. Onze producten zijn dusdanig ontwikkeld dat ze eenvoudig en tijdelijk op locatie geplaatst kunnen worden.

Marktleider door kwaliteit

Of het nu gaat om verhuur voor een korte of lange periode, over oplossingen met een kleine of grote capaciteit, onze specialisten bekijken samen met u wat de beste oplossing is voor uw evenement. Doordat we in eigen huis ontwikkelen én produceren, kunnen we u garanderen dat we al onze specifieke kennis en ervaring inzetten in alle producten en diensten. Door deze kwaliteit en betrouwbaarheid behouden we nationaal en internationaal de positie als marktleider in watergespoeld sanitair.

Volledige ondersteuning

Door onze ruime vertegenwoordiging op festivals in binnen- en buitenland kennen we de wensen van onze klanten en hun bezoekers maar al te goed. We vertalen dat in een plan van aanpak met advies over de opstelling van het sanitair tot en met volledige ondersteuning tijdens het event. Dankzij het specialisme van onze medewerkers onderscheiden we ons op basis van kwaliteit en service. We helpen de festivalbezoekers een geweldige ervaring op te doen, ook op gebied van sanitair.

Sanitair voor grote en kleine festivals

Wij voorzien diverse kleine en grote evenementen van sanitair op de campings en festivalweides, waaronder Graspop, Crammerock, Pukkelpop, Rock Werchter, Zwarte Cross, Libelle Zomerweek, Nijmeegse Vierdaagse, Defqon, Lowlands, Concert at Sea, Alcatraz, Tomorrowland, Zurich Open Air, Mysteryland en nog vele meer.

Kwalitatief hoogstaand evenement

De kwaliteit en betrouwbaarheid die u bij Van Overbeek vindt, komt overeen met de bewezen reputatie van de overige Festivakmannen en-vrouwen. Het zijn allemaal specialisten op hun eigen vakgebied en onmisbaar voor het organiseren van een kwalitatief hoogstaand evenement. Samen kunnen we u alles bieden wat u nodig heeft.

Logo Van Overbeek

Adres:

Telefoonnummer:

E-mail:

Website:

Contactpersoon:

Kamer van Koophandel:

BTW nummer:

De Stad 15
5688 NX Oirschot
Nederland

+31 499 571 910

Peter van Overbeek

55052819

NL8515.46.900.B01

Van Overbeek