WTL

Vakmensen in watertechniek op locatie

Met ruim 20 jaar ervaring in tijdelijke waterinfrastructuren bij evenementen, beurzen en industrie is WTL een betrouwbare partner voor uw project. Vertrouw op onze kwaliteit en service voor uw festival!

Aanvoer en afvoer van water

Muziekfestivals worden steeds professioneler. Jarenlange ervaring maakt van WTL een belangrijke partner in het realiseren van festivals zoals u ze voor ogen heeft. Samen zorgen we dat de kwantiteit en de kwaliteit van de watervoorzieningen prima in orde is. Van tijdelijke uitbreiding van het bestaande waternet tot extra grote watertanks waar geen bestaand waternet voorhanden is; wij realiseren wat u nodig heeft. Zowel voor de aanvoer van schoon water als de afvoer van afvalwater.

Flexibiliteit, service en kwaliteit

Voor ieder project, zowel nationaal als internationaal, heeft WTL een totaaloplossing voor u, gebaseerd op onze expertise. We regelen al uw tijdelijke waterinfrastructuren en zorgen voor de kwaliteit van veilig drinkwater en het afvoeren van afvalwater. Onze flexibiliteit, service en kwaliteit zorgen voor onze meerwaarde. We denken standaard met u mee en bieden advies wanneer dat nodig is. We weten wat u nodig heeft en hebben de juiste contacten met waterleidingbedrijven, waterschappen, GGD/GHOR en andere overheden.

Totaalaanbod voor festivals

Bij deze festivals verzorgden wij de totale waterhuishouding, dus aanvoer van drinkwater en afvoer van sanitair en catering: Paaspop, Bospop, Pinkpop, Zwarte Cross, Awakenings, Loveland, Wish, 7th Sunday, Dreamfields, Emporium, Extrema Belgiƫ, Extrema Nederland, Solar, Lake Dance, We Are Electric, Metropolis, Down the Rabbit Hole, Groezrock, Antilliaanse Feesten en Day Dream.

Goede afstemming

Door de goede contacten onderling met de andere Festivakmannen en -vrouwen gaat de op- en afbouw voor de evenementen soepeler, omdat we de planning onderling met elkaar afstemmen. We helpen elkaar ook op evenementen. Samen kunnen we meer dan alleen!

Adres:

Telefoonnummer:

E-mail:

Website:

Contactpersoon:

Kamer van Koophandel:

BTW nummer:

De Hei 23
5738 RS Mariahout
Nederland

+31 413 209 520

Paul Wouters

60183691

NL8537.99.192.B01

WTL BV