Trends 2018

Als experts op het gebied van eventservices hebben we te maken met een dynamische en groeiende markt. Meegroeien, inspelen op de nieuwste trends en innoveren zijn dan ook erg belangrijk voor de evenementenbranche en alle betrokken partijen. Hieronder geven onze experts van Festivakmannen & -vrouwen de nieuwste trends van hun vakgebied voor 2018!

Van Ham Tenten & Podia

Van Ham blijft vernieuwen! Ook in 2018 gaat Van Ham weer een volledig nieuwe tent in een nieuwe maatvoering op de markt brengen. Op de stand van de Festivakmannen zal deze tent voor het eerst gepresenteerd gaan worden.
Kijk voor meer informatie op http://www.vanhamtenten.com/

Flexotels – Short Stay Solutions

“Crewhotel”. Flexotels kunnen niet alleen worden ingezet voor festivalbezoekers, maar ook voor crew. Waarom zou je rondom events je (event)crew ver weg laten slapen in een duur hotel? Creëer je eigen hotel en maak gebruik van Flexotels voor een crewaccommodatie of een werkplek op events.
Kijk voor meer informatie op http://www.flexotels.com/

Swanenberg IJzer Groep

Hoe goed een festival ook is georganiseerd, het Nederlandse weer kan een hoop verpesten. Helaas zijn de zomermaanden steeds natter de afgelopen jaren. En ook al willen we hier liever niet aan denken, Swanenberg denkt hier wél aan en staat 24/7 voor je klaar. Via hun noodnummer zijn ze ook bereikbaar wanneer op zaterdag blijkt dat er toch wat meer regen gaat vallen dan verwacht, of wanneer de parkeerplaats één grote modderpoel dreigt te worden en de bezoekers niet meer weg kunnen komen met de auto, fiets of de benenwagen. Op Swanenberg kun je bouwen!
Kijk voor meer informatie op http://www.swanenberg.com

Layhgo

Layhgo lanceert Layhgoshop.
Hier vinden evenementenbureaus, organisatoren, producenten, ZZP-ers, maar ook eindgebruikers een volledig assortiment aan decormaterialen en aanverwanten. Wij bieden verhuur en verkoop van al onze materialen in een online omgeving om processen nog sneller en eenvoudiger te laten verlopen. Laat je inspireren door de talloze festivals, congressen en evenementen die Layhgo heeft ontworpen en gedecoreerd, en ga zelf aan de slag. De webshop gaat eind 2017 online. Houd voor de exacte lanceerdatum de social mediakanalen van Layhgo goed in de gaten. Layhgo: ‘Creating your skyline’.
Kijk voor meer informatie op http://www.layhgo.nl/

Van Overbeek Sanitair

Wilt u ook op uw event een ruimte creëren waar uw bezoekers zich in alle luxe kunnen omkleden en opmaken voor een spetterende dag? Om het comfort en de beleving in de badhuizen naar een hoger niveau te tillen heeft Van Overbeek Sanitair enkele mooie aanvullingen op hun ReBoost douches. Informeer bij Van Overbeek Sanitair voor de mogelijkheden.
Kijk voor meer informatie op http://www.van-overbeek.nl/ 

Caffero Event Fireworks

Caffero Event Fireworks is gespecialiseerd in het ontbranden van vuurwerk exact getimed op muziek. Daarnaast beschikken zij over de nieuwste en meest geavanceerde computergestuurde schietsystemen waardoor ze in de mogelijkheid zijn om effecten op de milliseconde nauwkeurig af te vuren. Door deze effecten over een grote breedte te verspreiden en met de juiste berekeningen kunnen ze allerlei figuren en teksten in de lucht creëren. Nieuw en uniek in Europa!
Kijk voor meer informatie op http://www.caffero.nl

Energyst Rental Solutions

Maak kennis met de nieuwste trend van Energyst Rental Solutions. Energyst Rental Solutions breidt haar vloot uit met nieuwe distributiepanelen welke zijn voorzien van zowel inkomende als uitgaande powerlockaansluitingen. Tevens zijn deze panelen voorzien van een separate aardlekschakelaar voor iedere groep. Panelen beschikken over de volgende aansluitingen: 3x 125A / 3x 63A / 6x32A / 6x 220V.
Kijk voor meer informatie op https://www.energyst.com/nl/

Freyja Fence

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven konden vijf ontwerpers hun ontwerp voor de ultieme finishlijn van de marathon van Eindhoven pitchen. Jelle Mastenbroek heeft die prijs gewonnen met zijn design. Direct na de finish dacht hij ‘knuffelhekken’: door gaten in de hoge hekken te maken kun je daar na je prestatie gelijk je geliefde, vrienden en familie omarmen. Natuurlijk is Freyja de uitverkorene voor deze taak en hebben wij dit mogen waarmaken.
Kijk voor meer informatie op http://www.freyja.nl/

WTL – Watertechniek op locatie

WTL regelt al uw tijdelijke waterinfrastructuren en zorgt voor de kwaliteit van veilig drinkwater en het afvoeren van afvalwater. Muziekfestivals worden steeds professioneler. Jarenlange ervaring maakt van WTL een belangrijke partner in het realiseren van festivals zoals u ze voor ogen heeft. Hun flexibiliteit, service en kwaliteit zorgen voor hun meerwaarde. Hierbij laten ze u kennismaken met een nieuw product in de verhuur: de watertap met koeling.
Kijk voor meer informatie op http://wtl-expo.nl/

Purple Group

Purple Group is in staat om, waar dan ook, een show, evenement of voorstelling waar te laten maken door middel van licht & geluid en alles wat daar mee te maken heeft. Als bedrijf kunnen zij in principe alle benodigde materialen leveren. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze kunnen het voor je realiseren.
Kijk voor meer informatie op http://www.purplegroup.nl/

 

Festivak 2017

Festivak is dé vakbeurs voor de organisatie van festivals en (grootschalige-) evenementen. Aanwezig zijn tijdens Festivak 2017 is een ‘must’ als je werkzaam bent binnen de evenementenbranche of toeleverancier bent aan deze enerverende bedrijfstak. Thema van deze editie is “Ontwikkel nu je digitale strategie”.

Festivak vindt plaats op 15 en 16 november van 11:00 tot 18:00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht. Om dit evenement te bezoeken is aanmelding verplicht. Meld jezelf dus nú aan!